SAMENWERKEN MET JE ONDERBEWUSTZIJN

De kracht van RTT – Rapid Transformational Therapy

RTT is de afkorting van Rapid Transformational Therapy. De kans is groot dat je er niet eerder van hebt gehoord. Het is namelijk een hybride therapievorm ontwikkeld door Marisa Peer. Deze vorm combineert hypnotherapie, NLP, psychotherapie en cognitieve gedragstherapie. 

Met RTT – Rapid Transformational Therapy – werk ik als transformatietherapeut met jouw onderbewustzijn (subconscious mind). Omdat ik met het onderbewuste werk, vinden veranderingen plaats op onbewust niveau. Dat betekent dat je daar op bewust niveau niets voor hoeft te doen, behalve een audio luisteren (waar je verderop meer informatie over vindt).

De mind in het kort: conscious vs. subconscious

De mind kun je in twee categorieën verdelen: de conscious mind (het bewuste) en de subconscious mind (het onderbewuste). Vanuit ons bewuste komt ongeveer 5% van ons denken, ervaren, voelen en gedrag. En ons onderbewuste zorgt voor de overige 95%! Mindhack: onze mind houdt van wat bekend is en probeert ons weg te houden van het onbekende. Dat is dan ook precies de reden waarom we zo gemakkelijk terugvallen in oude (vernietigende) patronen die we eigenlijk niet meer willen en nodig hebben.

RTT kan op alle niveaus (lichamelijk, mentaal, emotioneel, spiritueel) ingezet worden om te helen, van pijn of klachten af te komen, blokkades te verwijderen en patronen & glazen plafonds te doorbreken. Met RTT transformeer je niet alleen de zichtbare en voelbare issues, maar ook alle andere gedragingen en patronen die daarmee samenhangen.

“Utilizing all of your body, mind, heart, and soul is a step towards greatness.”

VRIJ, AUTHENTIEK EN IN VERBINDING

Transformeer jezelf, transformeer je leven (& business)

Als je niet het leven leeft dat je wilt leven, ben jij de enige die dat kunt veranderen. Alleen jij houdt jezelf tegen en alleen jij kunt de verantwoordelijkheid nemen om jezelf en je leven te veranderen. En dat is goed nieuws! Want net als dat alle antwoorden in jezelf zitten, ligt ook de oplossing in jezelf. RTT helpt je om daarbij te komen.

Doe je ogen eens een minuutje dicht. Stel je voor: hoe zouden jij, je leven (en je bedrijf) eruit zien als jij vrij bent van alles wat je niet meer nodig hebt en wat jou beperkt en/of blokkeert? Hoe zou het zijn als je door je glazen plafond breekt, meer vrijheid ervaart, doet waar JIJ blij van wordt en weer lekker in je vel zit? 

Het is allemaal mogelijk, ook voor jou!

MIJN EIGEN ERVARING

Waarom ik zo blij word van RTT!

Ik heb echt van alles geprobeerd en met van alles geëxperimenteerd. Rapid Transformational Therapy kwam ‘toevallig’ op mijn pad ik mijn zoektocht naar het zelfgenezend vermogen van mijn lichaam. Ik wist namelijk – helder weten – dat ik in staat ben om mijzelf van een auto-immuunziekte te genezen. Het enige wat ontbrak, was de oorzaak. En die moet je toch echt aanpakken voor resultaat op lange termijn.

RTT kwam op mijn pad en leidde mij naar de oorzaak, de rol van de ziekte in mijn leven en zorgde ook voor het opruimen en loslaten. Uiteindelijk was RTT voor mij het ontbrekende puzzelstukje, naast het fysieke, emotionele en spirituele niveau. Het heeft mijn leven veranderd en verandert het nog elke dag. En het mooie is, je kunt het voor echt ALLES inzetten…

Hoe meer ik zelf leerde over de rol van de (subconscious) mind bij het ontstaan van lichamelijk, mentale, emotionele en spirituele blokkades, overtuigingen en klachten, hoe meer ik wist dat ik met een tool om te werken met het onderbewuste van mijn coachklanten hét verschil maakt.

Dat blijkt ook zo te zijn. Gooi al je zelfhulpboeken maar overboord, want al jouw goud zit opgeslagen in je onderbewustzijn. En als je met het onderbewuste aan de slag gaat op bewust niveau dan is het resultaat vaak maar van korte duur! Als ondernemer en coach weet ik dat dat echt zonde is van je tijd en energie…

To be happy you have to make peace with your past, love the present, and feel so excited about the future.”

– Marissa Peer

ANTWOORDEN OP JE VRAGEN

Frequently Asked Questions

Waarom Rapid Transformational Therapy?

Rapid Transformational Therapy (RTT) is gebaseerd op de beste principes van verschillende vormen therapieën, zoals hypnotherapie, NLP, psychotherapie en cognitieve gedragstherapie.

Vergelijk je onderbewuste met een schatkist. In die schatkist ligt jouw goud opgeslagen. Alleen die schatkist ligt onder een berg stof van belemmerende patronen, overtuigingen, ervaringen, blokkades, onzekerheden, (lichamelijke) klachten, etc.

Met de technieken van RTT werk ik als coach/therapeut door middel van hypnose met jouw onderbewuste. We maken je vrij van alles wat je niet meer nodig hebt (alle stof) en komen daarmee tot jouw goud. Door dat te doen, maak je gemakkelijker de verbinding tussen hoofd en hart en ontstaat ruimte om te luisteren naar je intuïtie.

En weet je wat het fijne van RTT is? De ‘R’ van rapid zegt het al: het is snel en daarnaast effectief en transformerend. Dat betekent dat je tussen de 1 en 3 sessies nodig hebt.* Dat scheelt je veel tijd en energie. En dat kun je weer aan andere dingen besteden! Met één mijn intensieve 1-op-1-programma’s merk je binnen een maand een enorm verschil in hoe je denkt, hoe je je voelt en hoe je je gedraagt.

* Dit is uiteraard afhankelijk van waarvoor je komt. Op basis van de intake en eerste sessie kan ik je daar meer helderheid over geven.

Hypnose, wat is dat precies?

Hypnose is een diepe staat van ontspanning, ook wel trance genoemd. Hypnose kent verschillende hersengolffrequenties tussen de 4-15 Hertz (Thèta, Alfa en lage Bèta). Als je in hypnose bent, slaap je niet. Je bent volledig ‘bij’ en bent relaxt en bewust. Tijdens deze diepe ontspanning ben je verbonden met je onderbewustzijn.

In de Alfastaat kun je gebruik maken van beide hersenhelften en tegelijkertijd geconcentreerd met één ding bezig zijn. Je kunt de Alfafrequentie ook zien als de poort naar de nog diepere niveaus van bewustzijn.

Note: een diepe staat van hypnose zegt niets over de effectiviteit!

Leuk weetje: eigenlijk zijn we allemaal een aantal keer per dag in hypnose. Bijvoorbeeld als je van A naar B rijdt en je vervolgens afvraagt hoe je bij B aangekomen bent. Of als je een film of serie kijkt en je alles om je heen vergeet…

Hoe ziet een RTT sessie eruit?

Voordat de sessie plaatsvindt, hebben wij een korte telefonisch intake van ongeveer 15 minuten. Tijdens deze telefonische afspraak maken wij kennis en bespreken wij waar we aan gaan werken.

Als je in hypnose bent, begeleid ik je om de oorzaak van je vraagstuk te ontdekken. Direct nadat we de oorzaak hebben gevonden, help ik je om de oude overtuigingen los te laten en geef ik je onderbewustzijn een ‘upgrade’ en hypnotische transformatie.

Na de sessie ontvang je een hypnoseaudio waar je minimaal 30 dagen, 2 keer per dag naar luistert. Je luistert de audio om je mind te ‘herprogrammeren’. Ongeveer 60% van de transformatie vindt plaats tijdens de sessie en om tot 100% te komen, is het absoluut nodig om de audio te luisteren.

Ook hebben wij na de sessie regelmatig telefonisch contact en/of contact via WhatsApp (spraakberichtjes), waaronder de dag na de sessie en de 10e dag na de sessie. Ongeveer 4 weken na de sessie hebben een evaluatiegesprek via Zoom om het resultaat te bespreken en om te bepalen wat jij verder nodig hebt.

Wat levert RTT mij op?

Voorbeelden van wat Rapid Transformational Therapy jou op kan leveren. Jij:

∞ Voelt je lichter, energieker en vrijer

∞ Hebt afscheid genomen van alles wat je niet meer nodig hebt of wat je tegenhoudt om door je glazen plafond te breken, zoals je belemmerende overtuigingen en patronen

∞ Ervaart helderheid en rust, waardoor je focus hebt en gemotiveerd bent

∞ Vertrouwt volledig op jezelf en in jezelf. Je voelt dat je in verbinding staat met je body, mind en soul

∞ Hebt het gevoel dat je weer vrij, authentiek en grenzeloos kunt leven (en ondernemen)

∞ Doet dingen waar je eerder tegenop zag met gemak en vertrouwen

∞ Bent bevrijd van je uitstel- en zelfsabotagegedrag; je prestaties en resultaten zijn verbeterd

∞ Hebt gedachten, gevoelens, overtuigingen en gedrag welke bijdragen aan wat je wél wilt bereiken

Wanneer is Rapid Transformational Therapy iets voor mij?

Als je vrij wilt zijn van alles wat je niet meer nodig hebt, als je blokkades of een glazen plafond ervaart, je last hebt van je eigen gedrag, je conflicten (met jezelf en/of de ander) hebt, je lichamelijke, mentale, emotionele klachten of onrust ervaart. Je begrijpt dat echte verandering plaats kan vinden als je hetgeen waar voor je komt, oplost vanuit de plek waar het is ontstaan en/of opgeslagen. En je gelooft dat snelle en blijvende resultaten mogelijk zijn. 

Issues waarbij RTT ingezet kan worden, zijn: impostersyndroom (wie ben ik om…), eigenwaarde, zelfvertrouwen, zelfsabotage, uitstelgedrag, motivatieproblemen, spreken (in het openbaar), je purpose vinden, doelen behalen, faalangst, sales, geldissues of blokkades, sportprestaties, negatieve gedachten, angsten en fobieën, stress en burn-out, dwangmatig gedrag, schuld en schaamte, depressie, verslavingen, relaties en conflicten, gezondheidsproblemen en genezing, gewichts- en eetproblemen, slaapproblemen, leefstijlverandering, etc.

Maar weet je dat Rapid Transformational Therapy zelfs ingezet kan worden bij vruchtbaarheids- en bevruchtingsproblemen?

Wat maakt RTT anders dan andere (hypno)therapieën?

Veel therapieën werken met het bewuste (5%) om problemen, overtuigingen, blokkades, pijn, etc. in je onderbewustzijn op te lossen. Daarbij gaat het ook vaak alleen over het ‘aanleren’ van positieve gedachten en gewoontes. RTT gaat veel verder en dieper, omdat het je toegang geeft tot jouw onderbewustzijn en wij met jouw onderbewuste (95%) werken tijdens een sessie.

In hypnose (jij dan;-)) ontdekken we samen waarom jij blokkades, issues, klachten, etc. ervaart, wat je belemmerende overtuigingen zijn en wanneer en waarom deze zijn ontstaan. Bijna altijd leiden deze je terug naar een belemmerend patroon ontstaan in je jeugd. In hypnose kun jij precies zien welk patroon of welke patronen jou nu belemmeren. Tijdens de sessie ‘wissen’ wij deze patronen uit je mind en herprogrammeren wij je onderbewustzijn met nieuwe verbindingen en patronen.

Waar vindt de sessie plaats?

De sessie(s) vindt/vinden plaats via Zoom. Als je de sessie live wilt doen, kan dat op een paar momenten per jaar (in overleg).

ANTWOORDEN OP JE VRAGEN

Check dit filmpje!