WAT KLANTEN OVER ONZE SAMENWERKING ZEGGEN

Reviews

Kim de Vries

“Ik was opzoek. Snel afgeleid en verveeld, altijd op zoek naar waarvoor ik hier nou echt eigenlijk ben. Het maakte me rusteloos, ik vergeleek mezelf constant omdat ik niet wist wat ik deed, wat me een vorm van onrust en ontevredenheid gaf. De RTT sessie heeft mij gebracht dat ik nu weet wie ik ben. En dat klinkt zo ongrijpbaar – maar voelt zo goed. Het is een weten. Dat geeft mijn leven een stevige basis en brengt in mijn bedrijf dat ik nog beter luister naar mijn intuïtie. En daardoor is mijn bedrijf succesvoller en meer mij.Het heeft mij het ontbrekende puzzelstukje gegeven. Now all makes sence.

Een RTT sessie is een ervaring die zoveel opschudt en inklinkt. Het is een fijne, diepe, scherpe en tegelijkertijd zachte manier om op onbewust niveau dingen aan het licht te brengen, te erkennen en los te laten. Romy is zo’n lieve, fijne vrouw om mee samen te werken. Ze is helder, eerlijk en een bron vol inspiratie. Ik vind persoonlijk haar ‘spiritualiteit, maar met de voeten in de klei’ attitude heel erg fijn.”

— Kim de Vries, Owner & beeldend kunstenaar Kim de Vries Fotografie

Daphne Beers

“Op veel gebieden in mijn leven ben ik gelukkig en heb ik vrijheid om mijn dromen te volgen en te gaan voor wat ik wil. Ik liep alleen vast op het gebied van relaties. Ik merkte dit in vermoeidheid, piekeren, verdriet, angst maar ook fysieke spanning in nek en schouders. Knoop in mijn maag, brok in mijn keel: mij letterlijk niet uit kunnen spreken.

Door de RTT sessie bij Romy zijn er voor mij letterlijk en figuurlijk blokkades opgeheven. De spanning in mijn nek en schouders is zo goed als verdwenen. De knoop in maag en keel zijn weg en ik ben letterlijk 2 kilo lichter sinds de sessie. Ik heb zelfvertrouwen en energie gekregen om echt 100% te gaan voor mijn doelen en dromen en dit ook te durven uitspreken.

Ik heb inzicht gekregen in waar ik mezelf tegenwerk en beperkende gedachtes heb gecreëerd, welke ik door de sessie heb kunnen loslaten. Ik creëer meer verbinding met de mensen om mij heen. Ik ervaar liefde voor mezelf en kan deze nu doorgeven aan anderen, in welke vorm dan ook. Ik voel rust en heb focus op wat ik wil bereiken. 1 tip voor als je overweegt een sessie te boeken: just do it en enjoy the ride!”

— Daphne Beers, Owner Your-Q Academy

Kinh-Thi

“Mijn eerste RTT sessie was heel bijzonder. Het was prettig hoe Romy alles stap voor stap uitlegde en mij meenam in het proces. Met Romy werken is tijdsefficiënt, doordat ze gelijk naar de kern gaat.Ik had last van bepaalde belemmerende overtuigingen. Voor het eerst in mijn leven heb ik mijn angsten durven uitspreken door de veiligheid die Romy creëerde. Dat was al een bevrijding en met de nieuwe inzichten kan ik weer verder. Ik weet nu dat zijn mijn essentie is en daardoor heb ik keuzes gemaakt die mij verder helpen. Ik voel me bevrijd en unstoppable. Ik raad iedereen die aan zichzelf wil werken een RTT sessie aan bij Romy. Enorm waardevol!”

— Kinh-Thi, Co-creator Tiny Todd

Linda Offerman

“Alles komt op het juiste moment, precies wanneer je het nodig hebt. Zo ook mijn ontmoeting met Romy. Onze paden kruisten elkaar op het moment dat ik in chaos leefde. Door privé omstandigheden compleet uit balans geslagen: gescheiden, 2 jonge kinderen en net klaar met het creëren van een nieuw eigen (t)huis. Mijn basis stond weer. Ikzelf alleen niet meer. De quick fix was: een hogere dosis medicatie en doorgaan! Mijn gevoel zei alleen dat die quick fix helemaal niet was wat ik nodig had en dat de oplossing voor de problemen verscholen ligt in een diepere laag van mijn (onder)bewustzijn. 

Op het moment dat ik toen de keuze had, was Romy daar. Zij heeft mij bij de hand genomen en ervoor gezorgd dat ik inzichten heb aangereikt gekregen. Vanuit mijn onderbewustzijn. Middels een 1:1 gesprek met bijbehorende hypnosesessie. Bijzonder en waardevol! Romy heeft een audio gemaakt die specifiek is afgestemd op mijn nieuwe visie, het aanbrengen van nieuwe overtuigingen voor het creëren van een leven wat IK graag wil. Deze beluister ik 2x per dag en doet mij goed. Het is niet de quick fix en het vergt enige vorm van discipline, maar ik durf te zeggen dat dit op de lange termijn de juiste fix is. Vanuit de finesses vindt er een verschuiving plaats die merkbaar anders is, vanuit mijn kern!

Klaar? Nee, als deze audio niet meer voedt, plan ik een nieuwe afspraak. Wetende dat alles komt wanneer je het nodig hebt en het gaat zoals het hoort te gaan, ben ik nieuwsgierig genoeg naar onze volgende reis en wat dit mij gaat brengen.”

— Linda Offerman

Prachi Malhotra

“Before working with Romy, I experienced great anxiety and discomfort speaking with strangers or before a group of unknown people. But after my session with her, I instantly experienced a huge shift in my consciousness and as a result, I am now able to show up confidently in my interactions with people. I would absolutely recommend Romy because she delivers tremendous results and is gentle and empathic in her approach. Romy is incredibly gifted, insightful and intuitive and I felt completely supported throughout and after the session. Romy can turn your life around in a fabulous way.”

— Prachi Malhotra, Bahrain

Tineke Zwart

Ik heb onlangs een sessie gedaan bij Romy en ik kan hier bijna nog steeds niet de juiste woorden voor vinden, maar het was life-changing.

Ik kwam met name bij haar omdat ik maandelijks last had van een heftige migraine aanval. Ze bracht me op een hele fijne manier diep in m’n onderbewuste en daar kwam ik in aanraking met een aantal situaties die ik weg had gestopt, maar blijkbaar nog een enorme impact op me hadden en mijn migraine hadden aangewakkerd. Ik kwam zelfs in een situatie terecht waarvan ik al compleet vergeten was dat ik dat ooit had meegemaakt.

Inmiddels is het 1,5 maand geleden dat ik bij Romy was en heb ik deze maand geen migraine aanval gehad. Ik heb wel 1x een beetje hoofdpijn gehad, maar dat voelde al ZO anders dan migraine. En ik voelde dat het nog een soort van gesust mocht worden. Het was er maar ik had het onder controle. Ik heb er daarom ook alle vertrouwen in dat het volgende maand compleet weg zal blijven. Dit was nog een restje.

Dus mocht je ergens mee zitten, gun jezelf alsjeblieft een sessie bij Romy. RTT is oprecht één van de meest effectieve manieren om je van een bepaald probleem af te helpen en daarnaast is Romy ook gewoon een super leuk en fijn mens.

— Tineke Zwart, Business Coach

Tess Keijzer

Dank je wel Romy, voor deze intense, mooie en transformerende sessie. Dank je wel voor het faciliteren van een veilige ruimte waarin ik naar mijn onderbewuste kon reizen.

De sessie heeft voor mij een heel oud en krachtig patroon doorbroken. Het is mind blowing. Ik heb al veel inner work gedaan en deze sessie voelt als een kers op de taart. Ik ben ontzettend dankbaar voor wat de sessie voor mij in beweging heeft gezet, de vrijheid en zelf-liefde die ik ervaar, en hoe dat zich al zo snel gemanifesteerd heeft in mijn leven (business flow, man in mijn leven, nieuw huis). 

— Tess Keijzer, Entrepreneur And Heart

Savannah in ‘t Veld

Oh lieve Romy, wat wil ik jou BEDANKEN.

Het Feel Your Light traject was zo bijzonder, dat valt eigenlijk niet te beschrijven. Vanaf onze kennismaking voelde ik dat de sessie me écht wat zou brengen. Ook omdat ik voelde dat er onbewust nog iets ‘in de weg’ zat, maar ik wist niet wat.

De sessie heeft me zoveel inzichten en antwoorden gegeven. Direct erna voelde ik me zoveel lichter en sterker en nu, weken na de sessie, voel ik me nog steeds zo. Dingen vallen op hun plaats en gaan moeitelozer. Het voelen en vertrouwen op m’n intuïtie gaan steeds beter. Het stroomt weer op alle fronten en daar ben ik je zo dankbaar voor! Dank je wel <3

— Savannah in ‘t Veld, eigenaar Healthsome

“Je gaf mij het gevoel dat ik gewoon met een persoon sprak die oprecht geïnteresseerd was en mij niet alleen maar aan het ‘analyseren’ was.”

“De coachgesprekken hebben mij enorm geholpen. Je denkt soms dat je weet waar een gevoel vandaan komt en wat je eraan zou moeten veranderen, maar door met iemand met een nieuw perspectief te praten over situaties en dilemma’s, voel je je zekerder over het zetten van die stap richting verandering. Ik heb eruit gehaald dat ik nu actief bezig ben om meer te leren over het gebied waar ik naartoe wil bewegen en dat ik duidelijk in mijn hoofd heb wat mijn waarde zou zijn in bijvoorbeeld een bedrijf. Ook vond ik het lastig dit over te brengen, maar dit gaat nu ook veel beter. Het werken met jou vond ik fijn. Van tevoren was ik bang dat het erg generiek of formeel zou zijn, maar je gaf mij het gevoel dat ik gewoon met een persoon sprak die oprecht geïnteresseerd was en mij niet alleen maar aan het ‘analyseren’ was. Dit zorgde bij mij voor een gevoel van vertrouwen.”

– Laura Numan

Als je worstelt met een auto-immuunziekte zal ik Romy zeker aanraden, haar aandacht en tips hebben voor mij een groot verschil gemaakt.”

“Romy neemt je mee op reis naar jezelf, wat je kan veranderen bij jezelf door kleine aanpassingen in leefwijze, voeding en mentaal/emotioneel vlak. Door haar ervaringsdeskundigheid kan ze heel goed aangeven waar de knelpunten zitten. Dit heeft me meer bewust gemaakt van hoe ik leef, eet, wat mijn omgeving voor effect heeft en de keuzes met betrekking verzorgingsproducten, enz.

Ik ben hier dolblij mee en integreer dit met ministapjes bij mezelf, waardoor ik mezelf meer serieus neem, beter voor mezelf ga zorgen en bewuster stappen ga nemen. Door het enthousiasme en het begaan zijn met de deelnemers ervaar ik het als een warm bad waar ik gehoord, erkent en gezien word. Waardoor ik vertrouwen en veiligheid ervaar tijdens de live sessies en persoonlijk contactAls je worstelt met een auto-immuunziekte zal ik Romy zeker aanraden, haar aandacht en tips hebben voor mij een groot verschil gemaakt.”

– Angela Godschalk

Je hebt absoluut positieve impact.”

“Werken met jou is een feest. Je hebt absoluut positieve impact. Je geeft mij energie en maakt me blij, je bent een mooi mens!”

– P. Bijleveld

Met haar enorme daadkracht en inlevingsvermogen weet ze mij keer op keer uit te dagen om stappen te maken.”

“Ik ben Romy ontzettend dankbaar voor de coaching die ik heb gehad. Ze weet precies welke snaar ze moet raken om tot de kern te komen. Met haar enorme daadkracht en inlevingsvermogen weet ze mij keer op keer uit te dagen om stappen te maken. Door haar authentieke aanpak heb ik deze stappen ook kunnen maken, knopen kunnen doorhakken en doelen behaald. Een aanrader voor iedereen die van aanpakken houdt!”

– Jill van der Woude – Hübner

Met behulp van op maat gemaakte opdrachten gingen er bij mij bepaalde deurtjes open die al een tijd dicht waren.”

“Door de gesprekken met Romy en haar persoonlijke aanpak hierbij, heb ik dit jaar een aantal acties ondernomen die ik anders niet zou hebben ondernomen (of pas over vijf jaar). De aanpak van Romy is mede gebaseerd op haar eigen ervaringen (die zeer waardevol zijn en waarbij zij zich ook kwetsbaar durft op te stellen), maar is ook onderbouwd met (semi-)wetenschappelijke stukken. Met behulp van op maat gemaakte opdrachten gingen er bij mij bepaalde deurtjes open die al een tijd dicht waren. Haar enthousiasme en positieve instelling typeren haar. Nogmaals heel veel dank Romy!”

– Sarah Kortlever

Wat voel ik mij chill, relaxed, blij, vrolijk, dankbaar en gelukkig. 1000 maal dank!”

“Wat ben ik blij en dankbaar dat je mij hebt geholpen. Het lijkt en is allemaal zo simpel, maar wat is het fijn als iemand je net dat zetje in de juiste richting geeft, aanzet tot nadenken en daardoor anders naar alles gaat kijken. Wat voel ik mij chill, relaxed, blij, vrolijk, dankbaar en gelukkig. 1000 maal dank!”

– Marloes Bruin, B.BROW