ONTDEKKEN OF RTT IETS VOOR JOU IS?

Kies dan voor Feel Your Light traject, met o.a. één RTT sessie

Wil je kennismaken met Rapid Transformational Therapy? Dan is dit 6-weekse Feel Your Light traject met o.a. 1 RTT sessie* een perfecte manier om te ervaren hoe RTT jou kan helpen om vrij te komen van alles wat je niet nodig hebt, je tegenhoudt en je niet verder brengt. Je komt met RTT weer bij je eigen licht; je voelt en ervaart je eigen licht.

Het 6-weekse traject bestaat uit meer dan een losse sessie. Na de sessie luister je gedurende minimaal 30 dagen, twee keer per dag een op maat gemaakte audio. Ook horen er twee gesprekken bij. Met dit traject ga je dus minimaal een maand intensief aan de slag met jezelf. En eigenlijk langer, want op het moment dat je het traject/de sessie boekt, gebeurt er al veel op onbewust niveau.

* Afhankelijk van waarvoor je komt, kun je 1 – 3 sessies nodig hebben. Complexe issues kunnen meer dan 3 sessies nodig hebben.

Je voelt je direct na de sessie lichter en relaxter

Tijdens een RTT sessie gaan wij door middel van hypnotherapie op zoek naar de oorzaak van je probleem. Met verschillende technieken ruimen we de oorzaak op. En geloof mij, alleen dit geeft je al zóveel inzichten en zorgt voor een blijvende verandering. In het laatste deel van de sessie transformeren wij het patroon, de overtuiging, het issue in iets positiefs. Door de opname twee keer per dag te luisteren, installeer je de transformatie in je onderbewustzijn.

Na de sessie voel jij je lichter, vrij en relaxter. Ik raad je altijd aan om na de sessie niet direct door te rennen, maar om even de tijd te nemen om de transformatie tot je door te laten dringen. Om echt te voelen wat het met je doet. Hoe fijn, bijzonder positief jij je voelt. Natuurlijk helpt de audio de weken na de sessie daar ook bij. Dat is dan ook het enige wat je zelf bewust moet doen. Want omdat de veranderingen plaatsvinden op onbewust niveau, hoef je daar verder op bewust niveau niets voor te doen

“Utilizing all of your mind is a step towards brilliance.”

HIER HELPT HET JOU BIJ

6-weekse traject ‘Feel Your Light’

Rapid Transformational Therapy kan jou helpen:

∞ Als je vrij wilt zijn van alles wat je niet meer nodig hebt, als je blokkades of een glazen plafond ervaart, je last hebt van je eigen gedrag, je conflicten (met jezelf en/of de ander) hebt, belemmerende overtuigen hebt of als je lichamelijke, mentale, emotionele klachten of onrust ervaart

∞ Als je beseft dat echte verandering plaats kan vinden als je hetgeen waar voor je komt, oplost vanuit de plek waar het is ontstaan en/of opgeslagen. En als je zin hebt in snel en blijvend resultaat.

Verschillende lichamelijke, mentale en emotionele issues, blokkades, onzekerheden

RTT kan onder andere helpen bij issues met betrekking tot: impostersyndroom (wie ben ik om… of straks val ik door de mand), eigenwaarde, zelfvertrouwen, zelfsabotage, uitstelgedrag, motivatieproblemen, spreken (in het openbaar), je purpose vinden, doelen behalen, faalangst, sales, geldissues of blokkades, sportprestaties, negatieve gedachten, angsten en fobieën, stress en burn-out, dwangmatig gedrag, schuld en schaamte, depressie, verslavingen, relaties en conflicten, gezondheidsproblemen en genezing, gewichts- en eetproblemen, slaapproblemen, leefstijlverandering, etc.

Rapid Transformational Therapy kan zelfs ingezet worden bij vruchtbaarheids- en bevruchtingsproblemen.

PRAKTISCHE INFO

Wat je krijgt

∞ Een vrijblijvende intake (telefonisch of via Zoom) van 15 minuten om te ontdekken of RTT iets voor jou is, waar je mee aan de slag wilt en wat je ermee wilt bereiken

∞ 2 uur durende RTT sessie. Deze kan zowel via Zoom als bij mij op locatie plaatsvinden

∞ Een op maat gemaakte audio

∞ 3 coachgesprekken via Zoom van 30 minuten

∞ Tussentijds contact via e-mail of WhatsApp, zodat je terecht kunt met al je vragen

AAN DE SLAG MET WAAR JIJ TEGENAAN LOOPT?

Neem dan contact op om een intake te plannen!

Wil je weten en ervaren hoe Rapid Transformational Therapy jou kan helpen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Ik neem binnen 48 uur contact met je op!

De intake (telefonisch of via Zoom) duurt 15 minuten en is gratis. De investering voor het 6-weekse traject, met één RTT sessie (incl. op maat gemaakte audio) én drie coachgesprekken, bedraagt €697,- exclusief btw of €834,37 inclusief btw.

Wat klanten zeggen

Kim de Vries

Ze is helder, eerlijk en een bron vol inspiratie. Ik vind persoonlijk haar ‘spiritualiteit, maar met de voeten in de klei’ attitude heel erg fijn.”

> LEES DE REVIEW

Romy Nijkamp

“Ik was opzoek. Snel afgeleid en verveeld, altijd op zoek naar waarvoor ik hier nou echt eigenlijk ben. “

> LEES DE REVIEW

Romy Nijkamp

“Ik was opzoek. Snel afgeleid en verveeld, altijd op zoek naar waarvoor ik hier nou echt eigenlijk ben. “

> LEES DE REVIEW

Over mij

Hi, mooie vrouw!

Mijn naam is Romy. En als life coach en transformatietherapeut help ik ondernemers om door hun glazen plafond te breken. Want weet je dat je eigenlijk NOOIT je volledige potentieel kunt benutten? Je denkt nu vast: wat zegt zij nou?! Het zit als volgt: als jij ontwikkelt en groeit, breidt jouw potentieel zich uit…

Ik heb zelf ervaren hoe doorrennen in je leven en bedrijf, handelen vanuit het denken, niet luisteren naar mijn lichaam, hart en intuïtie op lange termijn bijdragen aan het kwijtraken van jezelf. Toen ik mezelf voor de 2e keer kwijt was, ben ik het helemaal anders gaan doen…

In plaats van dat ik ging leren om daar mee om te leren gaan, ben ik dingen gaan afleren, gaan helen en oplossen, o.a. met RTT. Ik geloof namelijk dat alle antwoorden in ons zitten en dat we niet kunnen helen of oplossen, wat we niet begrijpen. Alleen doordat we niet meer kunnen of durven te luisteren naar onszelf, blijven we maar dezelfde rondjes lopen en tegen dat glazen plafond aanspringen.

Hoe meer jij heelt, loslaat en oplost, hoe beter jij je voelt, hoe gemakkelijker jij door je glazen plafond breekt, hoe beter jouw fantastische bedrijf loopt.