Steeds een level verder

Leven en ondernemen in verbinding met je authentieke zelf…

Jij bent iemand die geen genoegen neemt met minder, zoals een gemiddeld leven of een gemiddeld bedrijf. Die altijd op zoek is naar het antwoord op de ‘waarom’-vraag. Waarom gaan de dingen in je leven zoals ze gaan? Waarom denk je zoals je denkt, voel je zoals je voelt?

Het beste uit jezelf en je leven (en bedrijf) halen, is waar je helemaal ‘aan’ van gaat. Jij weet dat als jij het beste uit jezelf haalt, jij het beste van jezelf aan de wereld en je klanten kunt geven. Door het beste uit jezelf te halen, draag jij bij aan een mooiere wereld. Want dat is wat je hier te doen hebt: de wereld een stukje mooier maken. Een positieve verandering teweegbrengen. En je weet ook dat je dat alleen volhoudt als je goed voor jezelf zorgt, op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Alles is energie. Dus wat jij de wereld geeft, mag jij ontvangen. Dat betekent dat je vrij, authentiek en in verbinding mag leven (en ondernemen). Want dat is wat je verdient.

En eigenlijk gaat het best goed. Je hebt een fijne basis (privé), draait een omzet waar je blij van wordt, werkt met leuke klanten en zij zijn blij met jou. Alleen heb je ergens een knagend gevoel dat je net niet over die drempel heenkomt waar je eigenlijk wel overheen wilt. Je voelt dat er nog veel meer in je zit, dat er nog veel meer mogelijk is voor je.

Je denkt en voelt zo anders dan de meeste mensen

Je wilt jouw leven leiden op jouw voorwaarden, jouw pad lopen op jouw manier. Tijd en ruimte voor jezelf hebben, zonder dat je concessies hoeft te doen op andere gebieden, zoals omzet, relaties, klanten, etc. Daarnaast vind je het belangrijk om bewust te kiezen vanuit jouw behoeften en niet vanuit de verwachtingen van de ander.

Want dat is wat je merkt, hoe meer jij met je ontwikkeling bezig bent, hoe sneller je de mensen in je omgeving ontgroeit. Je denkt en voelt zo anders dan de meeste mensen. Je ervaart het leven zo anders. Jouw glas is halfvol, ook als het tegenzit.

Waar jij blij van wordt, is aan de slag blijven met jouw ontwikkeling als mens. Je begrijpt alleen ook dat het niet altijd maar gaat om nieuwe dingen leren, maar juist ook om het afpellen van oude laagjes die niet meer passen bij wie je nu bent en bij wie je wilt en kunt zijn.

Zijn bovenstaande punten een bron van herkenning voor jou? Dan pas jij in het Reconnect Program.

“Utilizing all of your body, mind, heart, and soul is a step towards greatness.”

PRAKTISCHE INFO

Wat je krijgt

  • Online 1:1 kick-off sessie. We bepalen samen waar je de komende maanden aan mag werken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel-energetisch niveau. De sessie duurt 90-120 minuten.
  • Drie online 1:1 verdiepende (Realign) sessies. Deze verdiepende sessies van 90-120 minuten vormen de basis om belemmerende overtuigingen en patronen te transformeren.
  • Zes online 1:1 coachcalls. In deze calls bespreken wij bijvoorbeeld de voortgang van jouw transformatie én we scherpen aan voor de volgende periode.
  • Tussentijdse ondersteuning. Op werkdagen altijd binnen 24 uur reactie op je vragen via de mail of WhatsApp, zodat je niet langer rondjes blijft rennen.

Toegang tot een online bibliotheek vol met opdrachten, verdiepende informatie, meditaties/visualisaties, tools en documenten om je te ondersteunen tijdens jouw transformatie.

IS DIT PROGRAMMA IETS VOOR JOU?

Reconnect Program

Het doel van dit programma is om een diepgaande, indrukwekkende en blijvende transformatie in jezelf en jouw leven (en bedrijf) te bereiken. Ik help jou om te transformeren op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau vanuit de kern – vanuit je pure zijn. Zodat jij je volledig verbonden voelt met jezelf – met wie jij in die kern bent. Ik help jou om je vrij te maken van alles wat je niet meer nodig hebt, zodat jij veranderingen in jouw leven en jouw bedrijf bereikt die je anders niet zou bereiken. Samen maken wij de wereld mooier. En ik kan niet wachten!

Het Reconnect Program is mijn meest exclusieve programma. Je kunt alleen deelnemen op basis van uitnodiging naar aanleiding van een intakegesprek (zie het formulier onderaan deze pagina) of een gratis Be Sessie.

Dit programma is voor jou bedoeld als jij:

∞ Jezelf goed kent en al veel gedaan hebt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ook met betrekking tot (de) mind(set). Je weet dat goed voor jezelf zorgen op alle niveaus en in verbinding staan met jezelf doorwerkt op alle gebieden in je leven. In jouw leven is je bedrijf niet je doel, maar een middel om vrij, authentiek en in verbinding (met je authentieke zelf) te leven

∞ 100% voelt dat het nu tijd is om weer een level verder te gaan in je eigen ontwikkeling en groei, zodat jij ook weer anderen kan helpen met hun volgende level

∞ Op dit moment een voor jou fijne omzet draait, maar je (veel) meer omzet wilt draaien, zodat je nog meer kunt bijdragen aan een mooiere wereld

 Bereid bent om eerlijk naar jezelf, je overtuigingen, blokkades, alles wat je niet langer helpt om verder te komen, kijkt. En daar ook het werk voor te doen, inclusief ‘the dirty job’

∞ Beseft dat hoe dichter jij bij jezelf bent en blijft, hoe beter jij in verbinding staat met jezelf, hoe minder je behoefte hebt aan consumeren of nieuwe kennis tot je nemen

“A big part of becoming an adult is unlearning a lot of the things you were taught by people who didn’t know what they were doing either.”

MIJN METHODE

De Be’s – voor herstel van de verbinding

Zuiver bewust zijn

Alles begint met bewustwording en bewust-zijn. Ik geloof in een holistische aanpak: als je goed in je vel zit, een heldere geest hebt, in verbinding staat met je hart, je gevoel en emoties en met jezelf als ziel, dan kun je vrij en autenthiek leven en ondernemen. Dat vraagt: jezelf op nr. 1!

In beweging

In beweging blijven is iets anders dan rondrennen; als je rondrent, blijf je in een vicieuze cirkel bewegen.Het gaat erom dat jij precies weet waar je naartoe beweegt, wat jou beweegt en hoe jij beweegt op jouw voorwaarden. Note: ook in stilstand, kun je beweging ervaren.

Gezonde balans

Wat is voor jou een gezonde balans? Vanuit het bewustzijn en de beweging heb je dat nu helder. Wat wil je loslaten en opruimen? Wat moet er veranderen en wat heb je nodig om jezelf weer op de eerste plek te zetten? Om weer vrij, authentiek en in verbinding te leven en ondernemen?

Vanuit jezelf be-leven

Jezelf op de eerste plaats. Verbinding tussen hoofd en hart. Een heldere geest. Een wakkere ziel. Beide voeten op de aarde. Alleen dan be-leef je jouw leven zoals het is bedoeld: op jouw manier, op jouw voorwaarden. Zonder alles wat je niet meer nodig hebt. Dat is ultieme vrijheid!

VOEL JIJ EEN JA?!

‘Doorrennen en rondrennen heeft je hier gebracht’

Ben jij een ondernemer die begrijpt dat je de wereld alleen mooier kunt maken, als je goed voor je zelf zorgt? Denk je dat het Reconnect Program iets voor jou is? Vul dan onderstaand contactformulier in. Ik neem binnen 48 uur contact met je op!

De investering voor dit programma bedraagt €3.997,- exclusief btw of € 4.836,37 incl. btw. Als je wilt, mag je ook in vier termijnen van €1.007,- (exclusief btw) of €1.217,- (inclusief btw) betalen.

Over mij

Hi, mooie vrouw!

Mijn naam is Romy. En als life coach en transformatietherapeut help ik ondernemers om door hun glazen plafond te breken. Want weet je dat je eigenlijk NOOIT je volledige potentieel kunt benutten? Je denkt nu vast: wat zegt zij nou?! Het zit als volgt: als jij ontwikkelt en groeit, breidt jouw potentieel zich uit…

Ik heb zelf ervaren hoe doorrennen in je leven en bedrijf, handelen vanuit het denken, niet luisteren naar mijn lichaam, hart en intuïtie op lange termijn bijdragen aan het kwijtraken van jezelf. Toen ik mezelf voor de 2e keer kwijt was, ben ik het helemaal anders gaan doen…

In plaats van dat ik ging leren om daar mee om te leren gaan, ben ik dingen gaan afleren, gaan helen en oplossen, o.a. met RTT. Ik geloof namelijk dat alle antwoorden in ons zitten en dat we niet kunnen helen of oplossen, wat we niet begrijpen. Alleen doordat we niet meer kunnen of durven te luisteren naar onszelf, blijven we maar dezelfde rondjes lopen en tegen dat glazen plafond aanspringen.

Hoe meer jij heelt, loslaat en oplost, hoe beter jij je voelt, hoe gemakkelijker jij door je glazen plafond breekt, hoe beter jouw fantastische bedrijf loopt.

Wat klanten zeggen

Romy Nijkamp

“Ik was opzoek. Snel afgeleid en verveeld, altijd op zoek naar waarvoor ik hier nou echt eigenlijk ben. “

> LEES DE REVIEW

Romy Nijkamp

“Ik was opzoek. Snel afgeleid en verveeld, altijd op zoek naar waarvoor ik hier nou echt eigenlijk ben. “

> LEES DE REVIEW

Romy Nijkamp

“Ik was opzoek. Snel afgeleid en verveeld, altijd op zoek naar waarvoor ik hier nou echt eigenlijk ben. “

> LEES DE REVIEW