Benut de grenzeloze mogelijkheden in jezelf en je business

Doe mee met ons 8 maanden programma ‘weergaloze werkelijkheid’

Mooie prachtige krachtige vrouw!

Jij bent niet zomaar iemand. Jij hebt niet zomaar een business. Je komt een boodschap brengen. Impact maken. Van jou mag het echter, mooier en  betekenisvoller.

Als je Instagram mag geloven ‘moet’ je vooral mediteren, visualiseren en manifesteren.

Wij geloven erin dat je vooral jezelf mag ZIJN als mens. Met beide benen stevig op aarde. Het leven aangaan zoals het is. Met al het moois en het uitdagende wat er op je pad komt.

Je bent onderdeel van een groter geheel. Natuurlijk is alles energie en ben jij energie. Maar spiritueel doen is nooit een doel op zich.

Het gaat erom dat jij gaat zijn én doen wat voor jou bedoeld is. En vanuit het mens-zijn gaan we dat neerzetten. Dat mag op je eigen-wijze. Als het maar bij jou past. Want dat is waar wij voor staan.

‘You are here to create magic on earth’

Slechts 20% van de ondernemers is écht in staat om te ondernemen vanuit vervulling en maakt hiermee ongeëvenaarde impact. Jij weet en voelt diep van binnen, zonder dat je dit hardop uitspreekt, dat jij bij die 20% hoort. Jij weet dat jouw bedrijf het middel is om impact te maken. Bij te dragen aan een mooiere wereld. Je missie te leven.

Alleen, net als iedere andere ondernemer heb jij – ondanks je goedlopende bedrijf – ook bepaalde – ongewenste – stemmen in je hoofd. De ene zeurderige: ‘je doet niet goed genoeg, je levert niet genoeg, je bent niet zo goed als…’ Of je maakt keuzes die niet écht passen bij jou.

Yup, en ook jij vergelijkt je – stiekem – regelmatig met een ander. Zo zonde. Onbewust tast dit jouw creativiteit en echtheid aan. Het haalt je uit je flow en eigenheid. En je wilt juist geen naprater zijn, want jouw kracht is dat je juist zo puur bent. En vanuit de juiste intentie handelt.

Wij kijken er onwijs naar uit om een jaar met jou samen te werken!

Het is tijd voor jouw unieke gift in de wereld. Vanuit 100% jezelf zijn.

Als ondernemer kan je veel. Zo veel dat je soms jezelf even kwijt bent. Het is dan belangrijk je focus weer terug te pakken. Naar je kern te gaan en vanuit je missie te ondernemen.

Ik kom uit een boerendorp en ben opgegroeid met ‘niet lullen maar poetsen’. Dus dat deed ik. Al op jonge leeftijd had ik een internationale baan en draaide ik mee in MT’s. Ik was trouble shooter en coach voor managers en produceerde aan de lopende band positioneringsprojecten.

Totdat ik ik mijn eerste kindje kreeg en totaal mijn zingeving kwijt was. Ik wilde doen waar ik energie van krijg en ondernemen op het vlak waar ik grote impact kan maken.

Zo is mijn business gestart. Binnen een half jaar had ik een ton omzet en voel ik me vervuld over wat ik doe. Ik ben er én voor mijn gezin én voor mijn klanten. Er zijn 1001 businessmodellen toe te passen om jouw droomleven te leven en ik zie ernaar uit samen met jou te ontdekken wat er bij jou past.

“Ondanks dat je zeer krachtig bent, wil jij ook wel eens leunen. Niet per se op een coach, maar meer op een sparringpartner; die voelt als een partner in crime. Iemand die naast je staat. Iemand met wie je het even samen kan doen. Iemand – in dit geval twee;-) – die ervoor zorgen dat jij kunt schitteren, stralen. Als jezelf.”

Been there. Opgegroeid in een klein boerendorpje en onveilig gezin, leerde ik dat ik het beter alleen en zelf kon doen. Dat heeft mij in mijn internationale corporate carrière veel gebracht. Totdat ik tot twee keer toe randje burn-out was. En na die tweede keer eindelijk de knop om ging.

In juli 2019 was ik – op uitnodiging van Michael Pilarczyk – op Ibiza. Om drie dagen te sparren over het leven, mijn ontwikkeling en business dingen. Het allerbelangrijkste inzicht: ik ben niet het stralende middelpunt van mijn eigen leven en business. Korte recap naar nu: 100% present. En ik woon inmiddels in Spanje;-).

Romy Nijkamp Transformatiecoach

We’ve got your back! We doen dit samen. Je hoeft het niet langer alleen of zelf te doen. Wij zorgen ervoor dat jij nog meer impact kunt maken vanuit vervulling. En jij van een ruwe diamant verandert in de stralende diamant die je in essentie bent.

Daarom organiseren wij deze eenheid van vrouwen, een mastermind waarin jij – zonder concessies – jezelf kunt zijn. Vrouwen die net zo krachtig – en zacht tegelijk – zijn als jij. Zodat we elkaar kunnen dragen in elkaars echtheid. Voor een weergaloze werkelijkheid! En invulling daarvan op jouw manier. Je verdient het!

Een greep uit de resultaten die wij voor ogen hebben…

 • Als mens besta je uit 4 niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Op deze niveaus heb jij je next level bereikt
 • Je bent bevrijd van belemmerende overtuigingen en blokkades die niet bij jou passen of niet van jou zijn
 • Je begrijpt jezelf, voelt de vrijheid om jezelf te zijn in elke situatie. Je vertrouwt op je eigen kracht, kunnen en waarde én kan je – met of vanuit zachtheid – overgeven aan wat het leven van jou wil
 • Je leert naar jezelf luisteren; jouw intuïtie leidt jou, in plaats van dat je brein dat doet
 • Je business staat als een huis – en is daarmee een middel om je dromen te realiseren –
 • Je boodschap – dat wat jij komt brengen – is helemaal afgestemd op jou, waardoor het uniek is. Niemand kan jou nog napraten
 • Je kunt jouw juiste following recht in het hart raken en je klanten de beste kwaliteit bieden, omdat je begrijpt dat er geen ‘one size fits all’ bestaat. Alleen je eigen ‘size’ (en die is grenzeloos & weergaloos;-))
 • Je bereikt een nieuw ‘energetisch’ level: in jezelf als mens van vlees en bloed, je leven en in je business. En uiteraard heeft dit een positief effect op je relaties
 • Je hebt een eenheid – mastermind – om je heen, waardoor je wordt gedragen

Kortom: jouw sublieme zelf – met al haar aspecten – is van weerGAloze hoogte en leidend voor je business strategie.

De opbouw van het programma:

Het programma start in december 2022 met een individuele kick-off. Het groepsgedeelte start in januari 2023 met een 3-daagse retraite. Het totale programma loopt tot en met juli 2023. We zien en spreken elkaar iedere maand in wisselende samenstellingen: in groepsverband, duo- en 1:1 sessies.

De 1:1 sessies – op persoonlijk vlak – worden ingevuld op basis van wat voor jou belangrijk is. Je kunt bijvoorbeeld denken aan o.a. hypnose, systemisch werk, energetisch werk, etc. De 1:1 sessies – op businessniveau – worden ingevuld op basis van jouw missie, doelen en strategie.

We starten met een 3-daagse retraite op een unieke locatie. De eerste retraite vindt plaats in Nederland. De laatste 4-daagse retraite (mei 2023) vindt plaats in Spanje. En we sluiten de 8 maanden samen voor de zomervakantie – begin juli 2023 – af met een ’terugkomdag’. Lekker sexy woord;-)

Jouw potentieel is grenzeloos…

Waarom zou je jezelf en business dan begrenzen?

Wat je concreet krijgt

 • 1 volledig verzorgde retraite van 3 dagen op een unieke locatie in Nederland. De eerste vindt plaats van 9 tot en met 11 januari 2023
 • 1 volledig verzorgde retraite van 4 dagen op een unieke locatie in Spanje van 22 tot en met 25 mei (je dient alleen zelf een ticket te boeken)
 • Workshops/masterclasses, tijdens de retraites, van inspirerende gasten (gericht op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau)
 • Kick-off van 2 uur met Josiene & Romy
 • 2 sessies (1:1) van 1,5 uur met Josiene
 • 2 sessies (1:1) van 1,5 uur met Romy
 • 1 sessies (2:1) van 1 uur met Josiene en Romy
 • 2 mastermind groepscalls van 1,5 uur
 • 1 terugkomdag
 • Een kleine groep (mastermind) met 5 andere waanzinnige – gelijkgestemde – vrouwen
 • Support van Josiene en Romy gedurende het programma. Je hebt ons nummer;-)

De investering voor dit jaarprogramma

De investering voor dit 8 maanden programma is € 15.000,- ex. btw.

Alleen deze eerste editie bieden we aan voor €11.250,- ex. btw. Een unieke kans om met ons samen te werken aan je zijn en je business.

Het is ook mogelijk om in 12 termijnen van € 1.427,- ex. btw te betalen.

Mooie prachtige krachtige vrouw, spring je met ons mee?!

Als je denkt: ”dit wil ik”. Of als je denkt: “tell me more”. Stuur dan even een mailtje naar josiene@winningimpact.nl of romy@romynijkamp.com.