Gratis Masterclass

The Multilayered Coach

Bereik diepgaande, duurzame en vervullende resultaten als coach, therapeut of (business) strateeg. In je eigen leven én met je leukste klanten.

In deze masterclass neem ik mee in één van de thema’s van het ervarings-/opleidingsprogramma The Multilayered Coach.

Ben je net zo nieuwsgierig als Albert Einstein naar het universum, een hond die een rookbot ruikt, of als dat ik ben? Let it out!

Ben je enthousiast over The Multilayered Coach?

En wil je in an easy way kennismaken met een deel(tje) van de inhoud van het ervarings-/opleidingsprogramma? Dan is deze live masterclass voor jou!

Ik neem je niet alleen mee in een thema dat centraal staat in The Multilayered Coach. We gaan ook direct aan de slag. Want je krijgt minimaal 3 tips of tools die jouw klantgesprekken makkelijker, leuker, lichter en magischer maken. Alsof de pen die je gebruikt om aantekeningen te maken verandert in een toverstaf.

Denk je nu: ‘ja hoor, een toverstaf?’ Hold your horses en zorg dat je er a.s. woensdag 30 augustus om 20.00 uur bij bent.

“Ik ben een betere coach geworden”

Wat onze samenwerking heeft opgeleverd, is bijna niet op te noemen. Ik ben veranderd als mens, als coach, als partner en als vriendin… maar eigenlijk gewoon dichterbij de échte Iris gekomen.

Ik weet en voel aan alles dat de groei die ik heb mogen doormaken mij gaat helpen om nóg meer dames te gaan helpen. En een nog krachtigere onderneming neer te zetten op mijn voorwaarden. Daardoor kan ik samen met mijn vriend mijn droomleven leven.

Iris Plasmans ~ Voeding- en mindsetcoach Mind UR Body

Dichterbij mezelf, betere resultaten en meer magie…

“Door de samenwerking met jou ben ik een betere coach geworden. Ik leer heel veel van jouw manier van coachen en vragen stellen en gebruik dit nu ook voor mijn eigen klanten. Daardoor kan ik veel meer in beweging zetten, met en bij hen!”

Jorien Haubrich ~ Businss Coach & Strateeg