Dit (b)e-book is speciaal voor jou

Dit (B)e-book heb ik speciaal voor jou geschreven mooie vrouw! Om je weer verbinding te laten maken met jezelf, jij in je meest pure vorm. Omdat je het waard bent om vrij, authentiek en in verbinding te leven (en ondernemen). Omdat je meer dan genoeg bent. Omdat je het verdient om jezelf op nummer 1 te plaatsen.

Schrijf je in voor mijn (B)e-book

VOLLEDIGE VERBINDING VRAAGT OM EEN COMPLEMENTAIRE AANPAK

Dit (B)e-book helpt jou!

Als er iets is wat ik – the hard way – heb geleerd de afgelopen 15 jaar: als ik mijzelf niet op nummer één zet, wordt een vrij, authentiek en verbonden leven nogal een uitdaging. Alleen ik ben verantwoordelijk voor mijn lichaam, voor mijn mind, mijn hart en mijn ziel. Niemand anders kan bepalen hoe ik, of hoe jij – hoe wij – invulling geven aan een vrij, authentiek en verbonden leven. Hoe je dan die verantwoordelijkheid weer in eigen hand neemt? Dat vind jij in dit (B)e-book!

Wat ik je hier alvast mee wil geven, is dat jij bestaat uit vier lichamen of niveaus: lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel. Ook wel: lichaam, mind, hart en ziel. Balans tussen deze niveaus, hoe dat er ook uitziet voor jou, is wat bijdraagt aan leven en ondernemen op jouw voorwaarden.

Bewustzijn met betrekking tot dit ‘weten’ kan zorgen voor een domino-effect. Maar ik zie nog te vaak dat de focus teveel op één van de niveaus ligt, waardoor die balans ver te zoeken is. Bijvoorbeeld: je bent enorm bezig met mindsetontwikkeling, maar je gaat continu voorbij aan je gevoel. Of je focust op je lichaam (dit gebeurt vaak bij lichamelijke klachten), terwijl het mentale en emotionele niveau misschien wel belangrijker zijn.

Je mag dus stappen zetten om balans te creëren tussen deze niveaus. Dit (B)e-book helpt je hier bij. Op weg naar waar je naar verlangt: vrij, authentiek en in verbinding leven en ondernemen. Op jou!n

VOEL JIJ ZOVEEL MEER IN JE ZITTEN DAN ER NU UIT KOMT?

Alleen, er zijn een paar ‘maren’…

∞ Je bent moe. Moe van het rondrennen, moe van alles wat je ‘moet’ van jezelf en de ander, moe van alles proberen en doen. Wat je ook probeert, niks lijkt te helpen

∞ Je blijft tegen jezelf zeggen: als ik die deadline heb gehaald, dan… of: nog een paar weken tot een paar dagen vrij, dan kan ik opladen

 Je voelt dat je niet in verbinding met jezelf staat. Je hoofd staat de hele dag aan, je weet niet meer waar je nou écht blij van wordt. Je luistert niet meer naar je lichaam en je intuïtie

∞ Je wilt meer rust, balans en tijd voor jezelf, maar eigenlijk kan dat niet. Want je hebt een partner, kinderen, vrienden, vriendinnen, familie die ook allemaal aandacht, energie en tijd van je vragen

∞ Als je voor jezelf kiest, kies je indirect niet voor je klanten. Dat betekent dat je omzet daalt. Voor jezelf kiezen, vraagt om grenzen stellen. Maar hoe doe je dat?

∞ Je voelt en weet dat je (on)bewust nog wat blokkades en overtuigingen te overwinnen hebt, maar vindt het ook spannend. Je wéét dat er nog wat op te ruimen is, maar wat?

Je hebt het gevoel dat er zóveel meer in je zit dan wat er uit komt. Je loopt tegen je eigen glazen plafond aan.

WIL JIJ WEER VRIJ, AUTHENTIEK EN IN VERBINDING LEVEN (EN ONDERNEMEN)?

Dit (B)e-book is voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang mijn gratis (B)e-book ‘Vrij, authentiek en in verbinding leven (en ondernemen)’, speciaal voor vrouwelijke ondernemers én ondernemende vrouwen.

Ontdek 8 praktische stappen en 3 mind hacks om vrij te komen van alles wat je niet meer nodig hebt, zodat je door je glazen plafond breekt, meer vrijheid ervaart, doet waar JIJ blij van wordt en weer lekker in je vel zit!

WAT EEN AUTO-IMMUUNZIEKTE MIJ LEERDE

Voor en over de rest van mijn leven

En hoe dat in mijn zijn, leven en bedrijf doorwerkt. De auto-immuunziekte leerde mij al jong de verantwoordelijk voor mijn leven en gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau nemen. Om goed voor mezelf te zorgen. En uiteindelijk ook om mijzelf volledig op nummer 1 te zetten. Daardoor weet ik inmiddels: dat is het allerbelangrijkste als je vrij, authentiek en in verbinding wilt leven (en ondernemen).

In mijn (B)e-book deel ik 8 praktische stappen en 3 mind hacks om dat te bereiken! Want ook jij verdient jouw plek in het leven…

”Ik heb jouw (B)e-book gedownload en wat ziet deze er prachtig uit. Behalve de uitstraling staat er zoveel kennis is, wat mij nieuwsgierig maakt naar een RTT sessie. De vragen laten mij nog meer nadenken over wie ik ben. Dankjewel♥️”

Laat mij je helpen!

Om jezelf weer op de eerste plek te zetten, door alles wat je niet meer nodig hebt toe te laten, los te laten, op te ruimen, zodat jij eindelijk – in verbinding met jezelf op alle niveaus – door je glazen plafond heen breekt.