Gratis Be Sessie

Mooie vrouw! Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een gratis Be Sessie van 45 minuten!

Het is mijn missie om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om vrij te komen van alles wat ze niet meer nodig hebben, zoals: angsten, onzekerheden, blokkades, overtuigingen en allerlei andere lichamelijke, mentale, emotionele en energetische klachten. Zodat zij vrij, licht en in verbinding kunnen leven (en ondernemen). Daarom selecteer ik elke maand twee ondernemers voor een gratis Be Sessie. Voorafgaand aan het gesprek analyseer ik je antwoorden en bekijk ik je social mediakanalen, zodat ik je minimaal 2 gouden, concrete tips kan geven.

De bekendmaking vindt altijd plaats op de 1e en 15e van de maand. Als je geselecteerd bent voor een gratis Be Sessie neem ik persoonlijk contact met je op om de sessie in te plannen. Ook als je niet geselecteerd bent, ontvang je een berichtje van mij. En natuurlijk mag je dan opnieuw meedoen!

Ik kijk uit naar je antwoorden op onderstaande vragen!

Liefs,
Romy

10 + 2 =