Vol vertrouwen en in verbinding meebewegen met het leven?

Het is tijd om te weten, voelen én geloven dat je hier mag zijn zoals je bent. In dit groepsprogramma leer je alles wat je nodig hebt om te ‘evolven’ van continu aan jezelf twijfelen naar vrij en met moed jezelf zijn. Binnen een maand ervaar je (meer) verbinding met jezelf en anderen én je weet hoe je daar elke keer naar teruggaat.

Evolve to Ease is voor ambitieuze vrouwen met onrust, twijfels, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en het verlangen naar verbinding.

Wat als je nooit meer zou hoeven twijfelen aan jezelf?

Aan wie je bent, aan wat je doet, aan de keuzes die je maakt en aan je rollen als vrouw, moeder, vriendin, partner, dochter, medewerker, etc.

Omdat je ervan overtuigd bent dat je goed bent én doet. En je daardoor altijd en overal jezelf kunt zijn. That’s the only way to radiate your unique energy!

Maar ‘hoe dan’?, gaat er nu waarschijnlijk door je hoofd. Well, let’s discover!

Als het leven draait om helen, zou het zo heten

Het leven is bedoeld om te leven. Duh! Maar lééf je ook?

Je besteedt (onbewust) een groot deel van je tijd aan het verleden. Of aan alles wat er (nog) niet (goed) is.

Want je benut je volle potentie nog niet. (Kan ook niet, maar dat is niet voor nu;-)) En de juiste keuze maken? Dat is best lastig. Wat is eigenlijk voor jou de juiste keuze?

Je hebt jezelf en je grenzen al zo vaak weggecijferd. Anderen en hun verwachtingen gaan voor. Wie zit er nou op jou en wat jij wilt te wachten?

Je gelooft ook nog dat je anders of de enige bent, waardoor je het gevoel hebt dat je nergens écht bij hoort.

De kans dat hier overtuigingen onder liggen die je hebt meegekregen in je kindertijd, is net zo groot als kans op regen en wind in de herfst in Nederland.

Nee, ik weet niet waarom je vader, moeder, leraar, vriendinnetje van vroeger bepaalde dingen wel of niet heeft gedaan. Dat kunnen we ook niet veranderen. Je kan er wél anders naar leren kijken. 

Natuurlijk mag je oud zeer opruimen. Graag zelfs. De volgende generaties zullen je dankbaar zijn. En ik doe niet anders met mijn 1:1 klant. Maar wanneer is het genoeg? Wanneer heb je genoeg opgeruimd om satisfaction te ervaren in het nu en met ease de toekomst tegemoet te gaan?

Voor verbinding hoef je niet méér te doen

Je mag juist minder zoeken naar dat ene inzicht of grote trauma. Minder ruis uit cursussen, podcasts en series toelaten. Minder overdenken en overanalyseren. Minder energie besteden aan de mening van anderen. En minder streng zijn tegen jezelf.

Stel je eens voor hoeveel tijd en ruimte dit oplevert. Tijd en ruimte om meer te genieten van het leven. Voor meer verbinding tussen je hoofd, hart én buik.

Meer voelen. Meer kwalitatieve ontspanning. En meer vertrouwen op het leven, anderen en jezelf. Dat je alles wat je tegenkomt in je leven kan dragen.

Meer ín jezelf aanwezig zijn. Met jezelf zijn. Jezelf zijn. Hoef je ook niet meer voor te doen.

Je bent geboren met alles wat je nodig hebt in dit leven.

Wat is de reden dat je buiten jezelf blijft zoeken?

Oké, wat gaan we doen?

Je gaat anders denken, kijken, voelen, horen en luisteren. Naar jezelf. Naar je verlangens, waarden en de verhalen die jij jezelf vertelt. Zodat je je potentie weer een stukje verder ontdekt én benut.

Je gaat je weer verbinden met je diepste kern. Dé basis om je verbonden te voelen met anderen, de Bron, God en het leven. Of hoe jij het wilt noemen.

Een maand lang krijg je tools die je in kan zetten om de rest van je leven te kúnnen kiezen voor ease, satisfaction en connection. Óók als het leven een tornado op je pad brengt.

Nee, maak je geen zorgen. Je hoeft niet 2 uur per dag te mediteren, journallen of affirmeren. En om 5.00 uur wakker worden door de vogeltjes van je wake-up light is ook niet nodig.

Of je wel een stappenplan krijgt?

Ik daag je liever uit om te experimenteren met de tools, zodat je je eigen unieke ‘how to’ creëert. Dan leer je direct (opnieuw) te luisteren naar je intuïtie. Always choose the win-win!

+750 vrouwen (en mannen) gingen je voor!

Hola, me llamo Romy!

Ooit heb ik communicatie gestudeerd, maar leerde daar weinig over goede communicatie met mezelf. Terwijl ik inmiddels zeker weet dat dit één van je grootste superpowers is.

Ik heb dan ook keihard gewerkt om te staan waar ik nu sta. Stevig. Niet snel van mijn stuk gebracht. In vertrouwen meebewegend met golven van het leven.

Met keihard werken bedoel ik niet: ergens op een competitieve werkvloer een slag in de rondte gewerkt om ’s avonds laat wéér m’n laptop open te klappen (ook gedaan hoor). Maar vooral: aan mezelf. Een lange, intense, maar dankbare zoektocht naar verdieping en het heractiveren van mijn zelfhelend vermogen.

Ik leerde over de effecten van voeding, beweging en supplementen. Maakte kennis met de kracht van écht goede coaching in combinatie met systemisch werk, lichaamswerk en verschillende therapieën (o.a. Rapid Transformational Therapy). En ontdekte de waarde van zachtheid. Juist bij het toepassen van de inzichten en lessen in het dagelijkse leven.

Niet alleen voor mezelf. Ook voor de geweldige vrouwen die ik begeleid. Zij kennen net zoveel successen als angsten en worstelen tegelijkertijd met schuldgevoelens, onzekerheid of stress.

De vrouwen met wie ik het liefst werk zijn meestal…

Ondernemend. Ja, 90% is ook ondernemer. Maar dat is geen must voor dit programma. Het gaat erom dat je al stappen in je ontwikkeling hebt gezet én de moed hebt om te veranderen wat niet in je voordeel werkt.

Een alien op aarde. Figuurlijk dan hè. Ze voelen zich anders, hebben het gevoel nergens écht bij te horen en denken dat ze daarin de enige zijn.

(Business)coach, psycholoog, therapeut, online ondernemer, HR manager, programma- of projectmanager. Of influencer, BN’er of wetenschapper. Ik selecteer op personality en kernwaarden, dus het maakt mij niet uit wát je doet.

Degene die heel goed voor een ander kunnen denken, voelen en zorgen. En de rollen die ze vervullen serieuzer nemen dan zichzelf. Waardoor ze hun eigen behoeften, verlangens en grenzen vergeten.

Gewend om het allemaal zelf of alleen te doen. Onafhankelijk, doorgaan en sterk zijn, is waar ze complimenten voor kregen (of krijgen). Terwijl ze diep in hun hart óók wel eens willen leunen.

Aan de buitenkant succesvol (goede baan of goedlopende business, fijne woning, leuke sociale kring). Maar van binnen zijn ze uitgeput door twijfel, onzekerheid en angst dat het nooit goed genoeg is wat ze doen, of wie ze zijn.

Opgegroeid in een gezin of omgeving dat niet bepaald stabiel en veilig was voor een kind. En dat vooral niet willen doorgeven aan hun kinderen, kleinkinderen en alle generaties die volgen.

Herkenbaar? En dacht je dat je de enige was? You’re not!

Wanna know hoe we gaan samenwerken?

Jij, maximaal 11 andere vrouwen en ik als jullie spiegel/begeleider/cheerleader/ coach. Daarnaast neem ik je mee in mijn (denk)processen. De maand juni werken we intensief samen. En yes, we gaan ook live verbinden!

Wat je krijgt:

  • Een live ochtend op maandag 5 juni
  • Vier keer een Zoom sessie op de woensdagavond met masterclasses, een ademsessie en coaching. Je ontvangt replays
  • Een virtuele ‘Thank God I Survived’ borrel waarin we je overwinningen vieren
  • Een besloten Instagram account met vragen en opdrachten waar je direct toegang tot krijgt. Natuurlijk kun je daar ook al jouw vragen kwijt! Alle content is tot en met eind augustus beschikbaar, dus kun op je eigen tempo doornemen. Heb je toevallig vakantie?;-)

Evolve to Ease kost € 500,- incl. btw*

* Of 3 termijnen van € 175,- incl. btw

Nog niet helemaal ready, omdat die ene vraag niet is beantwoord?

Hieronder vind je een aantal meest gestelde vragen. Met antwoord natuurlijk. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan een mailtje. 

Ik weet niet of ik er klaar voor ben om in/met een groep andere vrouwen dit aan te gaan. Kan ik niet beter kiezen voor 1:1 begeleiding?

Tuurlijk kan je ook kiezen voor 1:1 begeleiding, maar of dat beter is voor jou weet ik niet. Daarnaast moet je dan ook rekening houden met (veel) hogere kosten. Voor individuele begeleiding  betaal je bijvoorbeeld meer dan het dubbele (per maand) van Evolve to Ease.

Waar ik nieuwsgierig naar ben, is wat je ervaring is met groepsprogramma’s?

Want Evolve to Ease is juist voor jou als jij je anders voelt en denkt dat je de enige bent. Of als je merkt dat je niet echt meer aansluiting vindt bij de mensen die je nu om je heen hebt. En als je weerstand voelt bij een groep (vrouwen), dan is het een mooie kans om dat te onderzoeken. 

Ik weet niet of ik er klaar voor ben om me een maand te committen. Wat als ik er (weer) niet alles uit haal?

Heb je helder wanneer je er voor jezelf alles uit hebt gehaald? Wat betekent alles eigenlijk voor jou?

Is dat als je alle (Zoom) sessies aanwezig bent (of terugkijkt), luistert naar anderen en zelf niets deelt? Zodat je alle boxes checkt op papier, maar het niet toepast in je dagelijkse leven. Of focus jij je op dat ene ding wat je nu nodig hebt om verder te komen. En is dat alles?

Ik weet niet of ik er klaar voor ben om deze investering in mezelf te doen.. Heb je een alternatief?

Niet als dit (meer dan) de maximale investering is die je in jezelf wilt doen.

Omdat ik niet het hele jaar in Nederland ben, ga ik dit programma sowieso niet nog een keer live aanbieden.

En deze kop ik in: als je je herkent als vrouw met wie ik het liefst samenwerk, zou je deze vraag niet stellentongue-out