Discover Your Sweet Spot

‘Transform the way you live & lead’

Pssst. Hé, jij daar mooierd. Ja, ik heb het tegen jou! Wordt het niet eens tijd dat jij jezelf jouw plek (Sweet Spot) volledig toestaat? In je leven, de rollen die je vervult, je relaties, gezin, bedrijf en/of team.

Het ‘Discover Your Sweet Spot’ live event op 22 juni 2024 is een dag vol verbinding met jezelf en andere fijne vrouwen. Verdiepend, voedend en vierend. Van jouw eigen-wijze ik, elkaar, jouw plek en die van de ander.

De investering is 129 euro voor een ticket. Neem je iemand mee? Kies dan voor een duo ticket voor 229 euro. Het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen*

Het leven is een groot (speel)veld

En op of in dat veld is een magische plek die alleen beschikbaar is voor jou. Alleen door jou te ontdekken en ervaren. Jouw Sweet Spot. Waar jij bepaalt wat er gebeurt, wie je binnen laat, wat je creëert en welke avonturen je beleeft. Zie het als jouw RollerCoaster Tycoon pretpark. Je eigen The Sims creatie. Of jouw wilde pluktuin, volledig in bloei. Met de mooiste kleuren door elkaar.

Sounds great, right?

Maar misschien ben je vergeten hoe die plek eruit ziet, ben je de routekaart kwijtgeraakt of weet je niet meer wat je ‘moet’ voelen als je daar bent. No worries. Ik heb goed nieuws… JOUW plek wacht net zolang totdat jij jezelf toestaat om ‘m te herinneren, zoeken, ontdekken en er te zijn.

En nee, je hoeft ‘m niet op te eisen

Waarom jij jouw Sweet Spot nooit hoeft te claimen? Claimen betekent dat jij je best moet doen om te bewijzen dat je recht hebt op die plek. Dat is niet nodig, omdat jouw plek altijd en alleen van jou is.

Je hoeft er dus niet hard voor te werken, niet te schreeuwen of te vechten. Voelt waarschijnlijk niet natuurlijk. Omdat dat hard werken stiekem jouw comfortzone is, iedereen die je volgt op The Gram zo hard schreeuwt dat jij je steeds kleiner voelt en je gewend bent om te vechten om gezien of gehoord te worden door je (emotioneel) afwezige ouder(s).

Je bent nieuwsgierig naar jouw plek, hè?!

Dat snap ik! Want stel je eens voor hoe krachtig, echt, verbonden, (innerlijk) vrij en vol vertrouwen jij je daar voelt. Het is jouw Sweet Spot waar je thuis komt en bent. Van waaruit je leeft en leidt. Met compassie, draag- en daadkacht.

Waar je niet langer afhankelijk bent van externe bevestiging door je vader, moeder, partner, businesscoach, leidinggevende, reader of healer. Je niet meer die kramp in je buik voelt en verlamt als jij jouw concullega iets ziet doen wat jij ook zo graag wilt. In je hart of ego wordt geraakt op een niet zo fijne manier door (indirecte) kritiek van die op het oog succesvolle coach op Instagram. (Ze heeft het niet eens over jou, dat denk je alleen maar…)

Er is geen ruimte meer voor gedoe, moeilijkheden en pleasen in je relaties, team of gezin. Die ene vriendin die de hele tijd loopt te zeuren dat je te weinig tijd aan haar besteedt, terwijl je haar vaker spreekt dan je eigen partnert? Je geeft je grenzen aan, zónder in discussie te gaan. Datzelfde geldt voor je team. Waardoor dat ene teamlid geen kans meer krijgt om de rest van je team zijn of haar ideeën op te leggen, achter jouw rug om… Ook ben je duidelijk als het gaat om wat je van je partner verwacht en bespreekt dat op een rustige manier, in plaats van dat jij elke keer alles verzacht of vanuit boosheid communiceert. Omdat jij op jouw juiste plek staat.

En op die plek durf je te vertrouwen op het leven, God, de Bron of hoe jij het noemt. Ben je de cheerleader, inspirator en veilige haven voor andere vrouwen, jouw partner, kind(eren) en je teamleden. Omdat jij in de kern van elke cel in je lijf gelooft dat jij hier jouw unieke plek hebt. En dat zij die ook hebben.

In jouw Sweet Spot sta je stevig. Met beide benen op de grond. Als een 100 jaar oude Eik met haar wortels meters diep in de aarde. Je beweegt mee met de wind van het leven. En voelt dat je goed genoeg bent én doet. In de rollen die je vervult. De keuzes die je maakt. Het werk wat je levert.

In your sweet spot you’ll experience the most joy and satisfaction in being yourself

Klinkt als ’the place to be’

Dat is het ook! Daarom organiseer ik ‘Discover Your Sweet Spot’. Vanuit die plek transformeer jij ’the way you live & lead’. Dát is waar dit event om draait.

‘Kan dat allemaal in 1 dag?’, vraag jij je vast af… (I know you)

We starten met het ontdekken, ervaren en aannemen. Alleen net zoals het leven zelf een proces is, geldt dat ook voor het ‘seasen’ van jouw Sweet Spot. Het heeft landingstijd nodig en het gaat erom dat je het doet en be-leeft in je dagelijks leven.

Doen door te zijn en zijn door te doen

Ben je op zoek naar een dag waar je van de ene helende (trans)reis in de andere belandt, al je trauma’s fixt of je jouw grenzen gaat (her)kennen the masculine way? Dan is ‘Discover Your Sweet Spot’ niet voor jou.

Geloof jij dat (aanwezig) kunnen zijn bij/met alles wat er in en om jou heen gebeurt is waar ’the magic happens’? In en/en: zachtheid én duidelijkheid? Dan is dit dé plek voor jou!

SEASE YOUR SPOT

See it. Experience it. Allow it. Strengthen it. Expand it.

Verbinden • Verdiepen • Vieren

Dát is wat we 22 juni 2024 van 10.00 – 17.00 uur met maximaal 30 vrouwen gaan doen.

Ik neem je mee op reis, zodat jij je weer verbindt met jouw unieke plek en met de andere mooie vrouwen.

Ook ga jij jouw unieke plek verdiepen. Hoe? You’ll discover that.

Natuurlijk vieren we iedere unieke plek. Samen. Net zoals dat we deze dag ook elkaar, het leven en de start van de zomer vieren. Buiten leven, lange zomeravonden, goede gesprekken… #summerof24

Alle praktische info op een rij:

  • Datum: 22 juni 2024
  • Tijdstip: 10:00 – 17:00 uur
  • Locatie: De Oude Kas (Zandpad 70, 3621 NG Breukelen)
  • Gratis parkeren en goed bereikbaar met het OV
  • Inclusief koffie, thee, lunch en snacks

Je kan in 2 termijnen betalen*

+1000 vrouwen (en mannen) gingen je voor!

* Wil je in 2 termijnen betalen? Stuur dan een mail naar hi@romynijkamp.com

** Door je aankoop ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Hola, me llamo Romy!

Ooit heb ik communicatie gestudeerd, maar leerde daar weinig over goede communicatie met mezelf. Terwijl ik inmiddels zeker weet dat dit één van je grootste superpowers is.

Ik heb dan ook keihard gewerkt om te staan waar ik nu sta. Stevig. Niet snel van mijn stuk gebracht. In vertrouwen meebewegend met de golven van het leven. En die van de Middellandse Zee, want daar woon ik 8 minuten vandaan.

Met keihard werken bedoel ik niet alleen: ergens op een competitieve werkvloer mezelf een slag in de rondte werken om ’s avonds laat wéér m’n laptop open te klappen (ook gedaan hoor). Maar vooral: aan mezelf werken. Een lange, intense en dankbare zoektocht naar verdieping en het heractiveren van mijn zelfhelend vermogen. Die trouwens nooit stopt…

Ik leerde over de effecten van voeding, beweging en supplementen. Maakte kennis met de kracht van écht goede coaching in combinatie met systemisch werk, lichaamswerk en verschillende therapieën (o.a. Rapid Transformational Therapy). En ontdekte de waarde van compassie. Juist bij het toepassen van de inzichten en lessen in het dagelijkse leven.

Niet alleen voor mezelf. Ook voor de geweldige vrouwen die ik begeleid. Zij kennen net zoveel successen als angsten en worstelen tegelijkertijd met schuldgevoelens, onzekerheid, stress en pleasegedrag.

‘Discover Your Sweet Spot’ is voor…

Jou als (zelf)bewuste, ambitieuze en ondernemende vrouw met een hoge snapsnelheid. ‘Wanneer het klikt, vlieg je’. En nee, het maakt niet uit welke zakelijke rol(len) je vervult. Of je nou werkt als (business) coach, therapeut, HR manager, VA, online ondernemer of social media creator.

Het gaat erom dat jij al stappen hebt gezet in je ontwikkeling. Dat je nieuwsgierig bent, onderzoekt en de wereld om je heen gebruikt als spiegel om naar binnen te kijken. En verlangt naar verandering in de manier waarop je leeft en leidt. Of anderen begeleidt. Het mag gegronder. Steviger staand. Duidelijker communicerend. Nog nét een tikkie confronterender. Mét compassie.

Jij gelooft dat het mogelijk is zónder dingen te doen die niet (meer) bij jou passen. Je bent daar he-le-maal klaar mee. Tegelijker tijd ben je meer dan ready voor het verbinden, verdiepen en vieren van jezelf en jouw unieke plek. Inclusief al het moois, uitdagends en de obstakels die je daarvoor hebt te overwinnen, zoals de overtuiging dat je niet goed genoeg of anders bent.

Let’s SEASE it together!

Is die ene belangrijke vraag van jou nog niet beantwoord? Check of ‘ie hier staat.

Hieronder vind je een aantal meest gestelde vragen. Met antwoord natuurlijk.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan een mailtje. 

Wat gaan we precies doen?

Daar ga ik nog niets over delen;-)

Maar wat je kan verwachten, is een combinatie van systemisch werk, lichaamswerk (beweging), coaching en oefeningen of opdrachten.

En natuurlijk draait het om verbinden, verdiepen én vieren!

Wat gaat deze dag opleveren?

Mijn intentie is dat jij jouw Sweet Spot ‘seasedt’.

Dat je jouw plek ontdekt, ervaart en aanneemt. Niet door te denken, maar door te zijn, te voelen en te bewegen. En je daardoor het gevoel hebt dat je er altijd naar terug kan gaan, zodat je vanuit die plek (andere) keuzes maakt. Niet alleen tijdens het event, maar juist ook erna. 

Kan ik mijn ticket annuleren?

Nee, helaas niet. Je kunt ‘m wel aan iemand anders overdragen.

Ik ben ondernemer. Kan ik de kosten opvoeren?

Als ondernemer is de btw aftrekbaar. Daarnaast kun je het als kosten opvoeren in je boekhouding. Laat je hierover adviseren door je boekhouder.

Omdat ik niet in NL woon en mijn bedrijf in Engeland is gevestigd, wordt de btw verlegd. 

Ik vind het spannend om alleen te komen.

Daarin ben je sowieso niet de enige! Alles wat onbekend is, is voor de mind onveilig.

Weet dat elk event een bepaald publiek aantrekt. Als je alleen komt, ga je nooit naar huis met het gevoel dat je alleen bent. Omdat je mooie vrouwen ontmoet, waarin je herkenning vindt.

Wat zou je doen in jouw Sweet Spot?