Yes, you’re in!

Tot woensdag bij de masterclass:-)

We starten om 20.00 uur.

Begeleid je klanten (ook) bij innerlijk leiderschap.

Met The Multilayered Coach ervarings-/ opleidingsprogramma bereik je diepgaande, duurzame en vervullende resultaten.

Daar ga én sta jij voor. Nóg betere kwaliteit leveren, je klanten geven wat ze nodig hebben, zelf meer voldoening ervaren en samen impact maken.

Maar je merkt dat je klanten zichzelf tegenkomen op gebieden waar jij de tools, expertise, durf of zekerheid mist. Terwijl je ze wel verder wilt kúnnen helpen.

Coachen is als kijken in een lachspiegel…

Elke beweging creëert een vervorming. Van golvend, omdat je klant zich laat leiden door twijfels en onrust. Tot een skinny vorm waarbij hij of zij zich klein houdt. En wat dacht je van de twister? Als je afspraken maakt, moet het een week later toch weer 180 graden anders.

Jij weet dat de basis van deze vervormingen te vinden is in aangeleerde en niet-helpende overtuigingen (het moet meer en beter). Inclusief angsten (shine angst of faalangst), (denk)patronen (‘ik kan het niet’ of ‘dit is hoe het hoort/moet’) en overlevingsmechanismen.

So, it’s your job to guide your clients. En dat gaat verder dan praattherapie en -coaching, focus op (nieuwe) business strategieën of voeding en suppletie veranderen.

Het vraagt om reflectie en diepgang. Je hebt te werken op álle lagen waaruit je klant bestaat: het fysieke, mentale, emotionele en spiritueel-energetische niveau. Op bewust én onbewust niveau. Met het hoofd, hart, buik en energie.

Dát is wat jij je klanten wilt bieden

Want je bent klaar met vastlopen in samenwerkingen, leeglopen op de excuses van je klanten en niet weten hoe om te gaan met hun innerlijke of persoonlijke uitdagingen.

Je wilt niet langer je klanten ‘redden’, twijfelen aan je kwaliteiten, intuïtie of visie. Niet meer de druk van (onuitgesproken) verwachtingen en verantwoordelijkheden voelen. En wat dacht je van stoppen met jezelf in de meest onmogelijke posities bewegen om je klant een zo goed mogelijk gevoel te geven? Jij bent geen acrobaat en je coaching geen circusact.

Maar je gelooft wél dat het begeleiden van je klanten leuker, makkelijker en lichter kan. Gegrond en met humor.

Je wilt alleen niet werken zoals het hoort. Nee, jij coacht liever vanuit je eigen belichaamde visie, (opr)echtheid en mens-zijn.

Je zoekt ook geen standaard coachopleiding

Tuurlijk wil je bepaalde kennis opdoen en tools leren. Is ook belangrijk.

Maar je gaat liever voor de en/en-variant: leren én belichamen. Omdat je weet dat je je klanten daardoor nóg beter kunt dienen.

Als je om je heen kijkt, pik je moeiteloos de coaches, therapeuten en strategen eruit die zeggen wat ze doen én doen wat ze zeggen. Omdat ze weten waar ze voor staan, werken volgens een eigen ontwikkelde visie of methode en ruimte geven aan het (integratie)proces van hun klanten.

Ze positioneren zichzelf niet als ervaringsdeskundige of orakel. Maar zijn expert in klanten zelf tot inzichten en antwoorden te laten komen. Their clients are the heroes.

En tegelijkertijd laten ze zich makkelijk coachen om uitdagingen aan te gaan en inzichten en antwoorden te ontvangen. Niemand is ooit ‘klaar’ of ‘uitgeleerd’.

Dáárom zijn die transformaties van hun klanten zo krachtig, duurzaam en impactvol.

So, you’ve got to do the work too

Door naast het verdiepen van je coach- en ondernemersskills óók ruimte te creëren om je eigen vervormingen aan te kijken en te transformeren. Met of zonder lachspiegel.

“Ik ben een betere coach geworden”

Wat onze samenwerking heeft opgeleverd, is bijna niet op te noemen. Ik ben veranderd als mens, als coach, als partner en als vriendin… maar eigenlijk gewoon dichterbij de échte Iris gekomen.

Ik weet en voel aan alles dat de groei die ik heb mogen doormaken mij gaat helpen om nóg meer dames te gaan helpen. En een nog krachtigere onderneming neer te zetten op mijn voorwaarden. Daardoor kan ik samen met mijn vriend mijn droomleven leven.

Iris Plasmans ~ Voeding- en mindsetcoach Mind UR Body

Vertel eens meer over The Multilayered Coach?

Oké, let’s go!

Ik ga je leren wat ik doe, hoe ik dat doe én ik daag je uit om het ‘eigen’ te maken.

Je breidt je toolset uit, leert werken met de vier niveaus en met principes uit systemisch werk, psychotherapie en hypnose. Je vergroot je kennis en verdiept je coach- en communicatieskills. We herhalen de basis, want als je een taart bakt begin je toch ook met de bodem?

Door het volgen van dit jaarprogramma leer je meebewegen met je klant (en zijn of haar proces). Je weet wat te doen in elke situatie of elk gesprek, bijvoorbeeld als de samenwerking niet stroomt. Of als je klant zichzelf blijft saboteren, er weerstand ontstaat of jij merkt dat je klant op een diepere laag begeleiding nodig heeft.

Daarnaast versterk je je intuïtie en kan je die inzetten tijdens het begeleiden/coachen van je klanten. Zodat je makkelijker, effectiever en scherper kan inspelen op wat er in het moment gebeurt.

Ook kan je krachtig en vol vertrouwen coachen op gevoel. Je komt tot de kern van dieperliggende overtuigingen, patronen en blokkades. En begeleidt je klanten bij het herkennen, onderzoeken en loslaten hiervan.

Je leert in verbinding te blijven met jezelf, de ander en hoe je deze verbinding sneller opbouwt dan de Sagrada Familia.

Je neemt en behoudt de leiding in gesprekken en de samenwerking, zonder te sturen.

En als laatste, maar niet het minst belangrijk… Waar ik voor sta, is het zelf ontdekken, ervaren (lees: ondergaan, doorheen gaan, doorleven) en experimenteren van waarmee je anderen begeleidt.

Dus je pelt je eigen lagen verder af, ontdekt je eigen-wijze kern en ontwikkelt je visie. Zodat je werkt op de manier die bij jou past. En daarmee ook bij je klanten en de resultaten waar je voor staat en gaat.

You have two purposes on this planet: to grow and to serve.

~ Jim Fortin

Die 2 purposes? Daar draagt The Multilayered Coach aan bij…

De waarde, kwaliteit en effectiviteit die jij je klanten te bieden hebt is groter, beter, meer en duurzamer. En dat heeft natuurlijk invloed op je omzet.

Je kan je klanten vol vertrouwen op diepere lagen en niveaus begeleiden. Vanuit het bewuste en het onderbewuste. Stel je eens voor hoe groot de transformaties van je klanten zullen zijn als je hen óók kan begeleiden bij de soms intense innerlijke uitdagingen?

Je trekt klanten aan die 100% committed zijn om te transformeren. Whatever it takes.

Je werk voelt nóg leuker, makkelijker, lichter en magischer. Ja, dat kan!

Je groeit en ontwikkelt als mens en in de rollen die je hebt. Daardoor kan je meer dragen op alle vlakken in je leven. Met meer rijkdom, vervulling en kwaliteit van leven als resultaat.

Je draagt bij aan een mooiere en vrijere wereld. Want hoe (innerlijk) vrijer jij bent en je klanten zijn, hoe groter en impactvoller het ripple effect is.

Hola, me llamo Romy!

Ooit heb ik communicatie gestudeerd, maar leerde daar weinig over goede communicatie met mezelf. Terwijl ik inmiddels zeker weet dat dit één van je grootste superpowers is.

Ik heb dan ook keihard gewerkt om te staan waar ik nu sta. Stevig. Niet snel van mijn stuk gebracht. In vertrouwen meebewegend met golven van het leven.

Met keihard werken bedoel ik niet: ergens op een competitieve werkvloer een slag in de rondte gewerkt om ’s avonds laat wéér m’n laptop open te klappen (ook gedaan hoor). Maar vooral: aan mezelf. Een lange, intense, maar dankbare zoektocht naar verdieping en het heractiveren van mijn zelfhelend vermogen.

Ik leerde over de effecten van voeding, beweging en supplementen. Maakte kennis met de kracht van écht goede coaching in combinatie met systemisch werk, lichaamswerk en verschillende therapieën (o.a. Rapid Transformational Therapy). Volgde verschillende coach- en therapieopleidingen. En ontdekte de waarde van experimenteren, je eigen visie vormen, dingen eigen maken en intuïtief werken.

Ik pas het allemaal toe bij de tools die ik gebruik om mijn klanten te begeleiden bij de meest magische, krachtige en vervullende transformaties. Die de wereld een beetje mooier maken. It’s my act of serving:-)

“Ik ben een betere coach geworden door de samenwerking met jou. Ik leer heel veel van jouw manier van coachen en vragen stellen en gebruik dit nu ook voor mijn eigen klanten. Daardoor kan ik veel meer in beweging zetten, met en bij hen!”

Jorien Haubrich ~ Businss Coach & Strateeg

Dit ervarings-/ opleidingsprogramma is voor jou als je…

Een missie hebt die grootser is dan jezelf. Je bent hier om anderen te begeleiden bij het verbreden en verdiepen van hun bewustzijnsniveau. Daarmee laat je (samen) de wereld mooier achter dan hoe je ‘m hebt aangetroffen. Klinkt groot, maar begint klein: bij jou. 

Werkt als Business, Life, Money, Health, Wealth, etc. coach, psycholoog, therapeut of strateeg met (coach)klanten. En als je denkt: daar ben ik nog niet, maar wil ik wel naartoe. Stuur me even een berichtje, want ik selecteer op persoonlijkheid, kwaliteiten en kernwaarden.

Gelooft dat alles wat jezelf doorleeft, bijdraagt aan de kwaliteit die jij je klanten biedt en de resultaten die je met ze behaalt. The only way is through;-)

Regelmatig heel hard aan het werk bent tijdens het coachen van je klanten. Bijvoorbeeld omdat je je (te) verantwoordelijk voelt voor de resultaten. Of denkt meer of beter te moeten presteren voordat het goed genoeg is.

Het lastig vindt om bij de kern van de issues van je klanten te komen. Tenminste, je komt niet zo ver of diep als je zou willen. Maar wilt wél die diepgaande transformaties begeleiden.

Het jezelf gunt om meer gemak, vrijheid, vervulling en joy in het coachen/ begeleiden/ mentoren van je klanten te ervaren. Je wilt je zekerder voelen in jezelf en je rol als coach/ mentor/ begeleider/ strateeg, met je intuïtie als stevige basis.

(Persoonlijke) groei en ontwikkeling staat hoog op je prioriteitenlijst. Duh!

Herkenbaar? Wat is jouw volgende stap om die scherpe, effectieve en diepgaande inner leadership coach/mentor te zijn?

Dit is wat je krijgt

Ik deel een jaar lang alles wat ik weet over en toepas m.b.t. communicatie, coaching, werken op de 4 niveaus (inclusief het bewuste en onderbewuste) en innerlijk leiderschap. Ik geef je het beste van de opleidingen die ik heb gevolgd en wat het meest effectief werkt in de praktijk. Vanuit enthousiasme en zo simpel mogelijk. Je krijgt ook een inkijkje in mijn hoofd, proces en visie(ontwikkeling). En ik neem je mee in mijn werk met klanten door voorbeelden, klant- en succesverhalen, etc.

En nu concreet:

 • 10 lesdagen en 2 extra ochtenden, waarvan er minimaal 5 live plaatsvinden. Deze dagen zijn inclusief koffie, thee, lekkers en lunch. De overige dagen/ochtenden vinden online via Zoom plaats
 • Een programma op hbo niveau
 • 4 online supervisie bijeenkomsten in groepen van 4
 • 2 coachcalls van 45 minuten met mij
 • Twee jaar toegang tot de online leer-/lesomgeving
 • Een buddy
 • Tussentijdse support en feedback via de academy

Dit is wat het van je vraagt

100% commitment lijkt me een no brainer. Ook vraag ik actief feedback, omdat dit de allereerste ronde van The Multilayered Coach is.

Dat niet alleen. Ook hier mag je rekening mee houden:

 • 2-3 uur zelfstudie per week, incl. samenwerken met/feedback geven aan je buddy én het toepassen van wat je leert tijdens de gesprekken met je klanten
 • Elke twee weken lever je een coachcall aan (video of audio) voorzien van je eigen reflectie en feedback van je buddy
 • Je dient minimaal 80% van de lesdagen aanwezig te zijn. Voor supervisie geldt 100% aanwezigheid
 • Je krijgt een eindopdracht om het programma af te ronden. Yes, je ontvangt een certificaat!

Er is nog meer praktische info:-)

Want je wilt vast weten wanneer we starten en welke dagen je vrij mag houden in je agenda.

Start- en einddatum

We beginnen vrijdag 29 september live met een kick-off ochtend, inclusief lunch. Start 09.00 uur en einde rond 13.30 uur.
De locatie volgt.

De afronding vindt plaats op vrijdag 6 september 2024.

Lesdagen en -tijden

De lesdagen vinden plaats op vrijdag. Supervisie vindt plaats op woensdag of vrijdag.

Kick-off: vrijdag 29 september 2023 | 09.00 – 13.30 uur (live)

Lesdag 1: vrijdag 13 oktober 2023 | 09.00 – 15.30 uur (online)
Lesdag 2: vrijdag 3 november 2023 | 09.00 – 15.30 uur (online)
Lesdag 3: vrijdag 1 december 2023 | 09.00 – 15.30 uur (live)

Supervisie groep 1: woensdag 6 december 2023 | 19.30 – 21.30 uur (online)
Supervisie groep 2: vrijdag 8 december 2023 | 09.00 – 11.00 uur (online)

Lesdag 4: vrijdag 12 januari 2024 | 09.00 – 15.30 uur (online)
Lesdag 5: vrijdag 2 februari 2024 | 09.00 – 15.30 uur (online)

Supervisie groep 1: vrijdag 9 februari 2024 | 09.00 – 11.00 uur (online)
Supervisie groep 2: woensdag 7 februari 2024 | 19.30 – 21.30 uur (online)

Lesdag 6: vrijdag 1 maart 2024 | 09.00 – 15.30 uur (online)
Lesdag 7: vrijdag 5 april 2024 | 09.00 – 15.30 uur (live)

Supervisie groep 1: woensdag 10 april 2024 | 19.30 – 21.30 uur (online)
Supervisie groep 2: vrijdag 12 april 2024 | 09.00 – 11.00 uur (online)

Vragenuurtje/masterclass/n.t.b.: woensdagochtend 8 mei 2024 | 09.00 – 12.00 uur (online)

Lesdag 8: vrijdag 24 mei 2024 | 09.00 – 15.30 uur (online)
Lesdag 9: vrijdag 21 juni 2024 | 09.00 – 15.30 uur (live)

Supervisie groep 1: vrijdag 28 juni 2024 | 09.00 – 11.00 uur (online)
Supervisie groep 2: woensdag 26 juni 2024 | 19.30 – 21.30 uur (online)

Lesdag 10 (afronding): vrijdag 6 september 2024 | 09.00 – 15.30 uur (live)

Toelatingswensen
 • Je hebt een hoge snapsnelheid 
 • Je begeleidt gemiddeld 3 uur per week je eigen klanten
 • Je hebt minimaal één coachtraining, -cursus of -opleiding gedaan. Of je bent minimaal een jaar werkzaam in je vakgebied en hebt meer dan 10 klanten zelfstandig gecoacht/begeleid/gementord
 • Je hebt persoonlijk ervaring met het werken met een coach, therapeut en/of mentor en hebt al eerder een coachtraject doorlopen voor je eigen ontwikkeling
Erkenning van het programma

Het programma is (nog) niet geaccrediteerd.

Mijn persoonlijke ervaring is dat de kwaliteit van erkende opleidingen niet per se beter hoeft te zijn van programma’s die niet erkend zijn.

Daarnaast moet een programma vaak aan bepaalde eisen voldoen waar ik niet achtersta, omdat het niet past bij mijn visie op (het) onderwijs(systeem) en ontwikkeling in het algemeen. Want als elke opleiding aan dezelfde voorwaarden moet voldoen, in hoeverre verbreden we dan onze blik, verhogen we de kwaliteit een challengen we de status quo?

Niveau van het programma

Het niveau van het programma is bepaald op hbo niveau. Afgestemd met de leerexpert die betrokken is bij de opzet, structuur en inhoud van Project X. Daarnaast heb ik zelf ervaring met het trainen en lesgeven op hbo opleidingen.

Investering

Deze allereerste ronde bedraagt de investering € 4.275,- bij betaling in één keer, of € 4.500,- bij 12 termijnbetalingen van € 375,-*

Dit is inclusief leskosten, supervisie, coachcalls, toegang tot de leeromgeving, koffie, thee en lunch tijdens livedagen en een certificaat.

* Je ontvangt de factuur/facturen in of vanaf oktober.

  Btw
  De investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Neem voor de voorwaarden contact op.

  Woman, are you ready to do the work?
  To grow and serve on deeper levels?
  Om één van dé ‘go to’ inner leadership coaches/mentoren/guides te zijn?

  Nog niet helemaal ready, omdat die ene belangrijke vraag niet is beantwoord?

  Hieronder vind je een aantal meest gestelde vragen. Met antwoord;-) Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan een mailtje. 

  Een jaarprogramma klinkt wel intens. Waarom heb je gekozen voor een jaar?

  Dat kan ik me voorstellen. Ik heb gekozen voor een jaar, omdat ik sta voor integratie en het zelf ervaren en doorleven. Dat vraagt tijd en ruimte. Ook ga ik liever voor goed en duurzaam, dan voor snel en halfbakken.

  Het programma is zo ontwikkeld dat je de dingen die je leert direct kan toepassen in de gesprekken met en coaching/begeleiding van je klanten.

  Waarom kan ik alleen een call plannen en mij niet direct aanmelden?

  Omdat het programma 100% commitment vraagt en ik het belangrijk vind dat jij weet waar je aan begint.

  Ook hecht ik waarde aan een zorgvuldige samenstelling van de groep. Veiligheid om te zijn wie je bent en te delen wat je wilt, vind ik een belangrijke basis. En aan de andere kant waak ik ervoor om elkaars drama te voeden.

  Daarnaast werken we een jaar samen en dat doe ik alleen met mensen met wie dat kloppend voelt.

  Hoe groot is de groep?

  Er zijn deze ronde maximaal 8 plekjes. Ik start graag met een intieme groep, zodat er ook voldoende persoonlijke aandacht is.

  Welke thema's en onderwerpen komen aan bod?

  De hoofdthema’s van het programma zijn: communicatie, coaching, de 4 niveaus (fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch) en innerlijk-/ zelfleiderschap.

  De onderwerpen die we behandelen lopen uiteen van vragen stellen, coach-klantrelatie en visie ontwikkeling tot aan werken met het onderbewuste (hypnose), lichaamsgericht werken, energie, systemisch werk en het innerlijk kind.

  Wat als ik niet alle lesdagen aanwezig kan zijn? Kan ik het programma dan wel afronden?

  Natuurlijk is het belangrijk dat je zoveel mogelijk aanwezig bent. Het minimale percentage is 80%. Als je meer dan 20% en maximaal 30% van de lessen mist, kan je het programma alsnog afronden door middel van een extra opdracht.